Monday, July 18, 2011

da..bosan maa...

assalamualaikum..
..agak lame dah xtulis blog nie...xlah lame sgt pon....tp tulah nk ckp...pejam celik pejam celik dah dekat 2 bln jugak lah aku n kwan2 start praktikal...dan hmpir2 2 bln jugaklah kiteorg ni duduk menyewa dekat bilik sewa nie....mle2 2 rase seronok lah nak masak2 nie...tp kalo dah tiap hari menu yg same...jemu jugak lah...tp memang kiteorg nk masak pon xde idea....tp nak jimat punye pasal kn,kenelah memasak....



.almklumlah ptptn xdpt lg.....tp kalo dah dpt ptptn lain pulak ceritanyer....ni tegah pk nk merancang mcm mane dgn duit pt nie....naik sem kne gne bnyk jugak.....bebalik pd tajuk asal,hehe.....kalo memang kiteorg rase pening sgt n mls sgt nk g masak,so kiteorg pon decidelah g mkn dekat e-station...2 jelah tempt yg walaupon mhl tp rase r berbaloi.....pendek kate gerai mkn2 kat bndar baru temerloh nie dah hbs cubelah....dah tau kedai mane yg ok,yg murah.....yg mahal.....
tu jelah yg aku nk kongsi,so sekarang nie masak jelah..walaupon sama je tiap2 hari.....ni xkire bln ramadan lg....kalo bln ramadan lg lah demand nak mkn mcm2....cubaan....

2 comments:

  1. jana. praktikal d mana la tu? sewa d mana kamu??

    ReplyDelete
  2. di azlan aziz..atas avon..sewa dekat2 jek..

    ReplyDelete