Saturday, March 31, 2012

Brand new song & group...+old group

assalamualaikum hai everyone...today aku nak ckp pasal kumpulan2 baru yg baru debut kat korea, mcm post aku sebelum ni....tu adalah kumpulan yang aku suke jugak...lagu best, mke jambu...pink color lg...menari oke, lagi satu kumpulan diorg under same co dgn after scholl...oleh sebab aku mls nak cr gmbr kat internet, aku juz tulis jek....kalo aku rajin aku masuk gmbr k....
kumpulan lain yg debut, ermm...BTOB(Born To Beat)...tajuk lagu: insane...agak addicted, tp xde yg hensem la dekat mata aku....tp xtaulah nnt dah lame2 kn....dieorg ni under same company dgn B2st...Ape khabarlah senior dieorg tu kan.....ermmm, bnyk artis2 mcm  BEAST, KARA,2PM,INFINITE,SNSD,T-ARA...xde dekat korea, bz promote kot...so xde lagu baru dari dieorglah sekarang...tapi baru2 nie CNBLUE da keluar lagu baru...2 jek yang aku tahu...STILL IN LOVE n HEY YOU...pada aku STILL IN LOVE lah yg best ckit....hope they success with their song....apa lagi eh,SPICA,B.A.P pon debut awal thn nie, masih okayla...Tp Lagu WHOZ THAT GIRL from   EXID memang xleh lupe kot...masing2 vokal kemain lg, walaupon aku xpaham lagu dieorg tp dr muzik 2 aku suke jelah....Rasenya bnyk lg group2 yg akan debut tahn nie...sekarang baru bulan 4....lambt lg akhr tahun....Kalo dah hbs thn nie, maknenya aku dah kne cari keje r....:(
So scared, ape2 xlupa jugak pd kumpulan SHINHWA yang baru keluar dgn lagu baru...Legend is back...Tjuk lagu VENUS...best, masih ade aura diorg...Pendek kata semua lagu aku rase sedap...ape yg xsedap kn....:)
video
ni video dr shinhwa..credit to youtube...(btol ke?? sori xtau)
tHen pada 29 hb 2 BIG BANG IS BACK...huish, after much controversy, finally they are back....aku ske sgt dgn lagu2 baru dioerg...ade 6 lagu, semua da dgr...BEST-SUPERB...aku rase mesti dieorg dah bersatu gile lepas incident Daesung dgn GD tu....ni antara lagu2 yg korang boleh cari kat internet or youtube:
1)BLUE
2)LOVE DUST
3)AIN'T NO FUN
4)BAD BOY
5)WINGS(DAESUNG)
6)FANTASTIC BABY(RECOMMENDED)
 sure lepas nie diorg akan bertahan......
ok...that's all...
A.D.I.O.S.A.M.I.G.O.S

2 comments: